Wat leuk dat je er bent!

Jij hebt één van onze speciale kaartjes ontvangen, want wij vinden jou écht een musicaltalent! Bij PAR16 doen we niets anders dan zingen, dansen en acteren. Lijkt jou dat wat? Lees snel verder of meld je meteen aan!


De spotlight op jong talent

Een ”PAR16” is de kleinste spot in het theater – en daarmee een toepasselijk naam voor dit speciale theaterproject. PAR16 zet de spot op iedereen tussen de 10 en 18 jaar die zich graag bezighoudt met musical, acteren, dansen en zingen. Herkenbaar? Dat dachten we al; we vinden jou een écht musicaltalent!

Activiteiten
PAR16 biedt jonge (amateur)spelers de kans om zich te verder te ontwikkelen op het gebied van zang, dans en spel. Zo leren we je bijvoorbeeld hoe je meerstemmig kan zingen of hoe je jezelf presenteert voor publiek. We organiseren meerdere keren per jaar speciale activiteiten, zoals een PAR16 On Stage of een PAR16 Musical Vierdaagse. Hierin werk je samen met professionele docenten aan een voorstelling die je uiteindelijk opvoert voor publiek. Nieuwsgierig welk project we nu hebben lopen? Klik hier!


Docenten

Alle lessen en workshops worden verzorgd door professionele vakdocenten die zelf ook ervaring hebben in musicals en het theatervak. Wil je meer te weten komen over de docenten van PAR16? Klik hier!


Ben jij klaar om als een échte artiest te stralen op het podium?

Let’s go! Houd onze website en sociale media in de gaten of laat je contactgegevens achter om op de hoogte gehouden te worden. Zien we je snel?