Ontmoet de docenten van PAR16!

 

Pieter-Jan van den Berg | Zang

De muzikale carrière van Pieter-Jan begon al vroeg. Als kind volgde hij muziek- en trompetlessen op het CKB en volgde hij zanglessen.

Halverwege zijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening startte hij met opleidingen aan de Musicalschool en het Conservatorium in Tilburg. Hij geeft workshops op diverse scholen en is dirigent en muzikaal leider bij verschillende verenigingen en koren, waaronder Stichting BOV.  Pieter-Jan zingt zelf ook nog steeds en geeft hij zanglessen in zijn eigen studio.


Marcel van As | Spel

Marcel is sinds jaren als regisseur, acteur, presentator en theaterdocent. betrokken bij verschillende musical- en toneelverenigingen in Goes en Bergen op Zoom. Ook heeft hij meegespeeld in de verschillende openluchtspektakels en heeft hij rollen gespeeld in de musicals Alladin en Moulin Rouge bij Musicalvrienden, The Wizen Aida bij Stichting BOV.

Marcel is een aantal jaar docent geweest bij Jeugd Theater School Zeeland.

Marcel vindt het een fantastische uitdaging om op de vloer theater te maken: samen in het diepe springen om een mooie belevenis voor het publiek te creëren.


Jan Dua | Spel

Van kleins af aan heeft Jan al een passie voor theater. Als kind kon hij al helemaal opgaan in jeugdtheatervoorstellingen en musicals. Zo begon hij bij Merijntje Gijzen in Bergen op Zoom.

Daarna speelde hij bij diverse theatergezelschappen waaronder Theatergroep Honger, Stichting BOV en de Vierschaar in producties als Lang & GelukkigMoulin Rouge en Shakespeare Verliefd.

Naast zijn opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, heeft Jan een deel van de opleiding Docent Drama aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten gevolgd. Hij heeft theaterlessen gegeven bij o.a.  MusicalXpres en het CKB . Sinds 2019 is hij als regisseur betrokken bij The MusiCompany.


Jorina Dua-Verhees | Dans

Jorina begon als driejarige met dansen en is sindsdien niet meer gestopt. Ze heeft lessen gevolgd in verschillende stijlen waaronder jazz en moderne dans.

Na haar studie Culturele en Maatschappelijke Vorming is ze dans- en theaterlessen gaan geven, met name aan kinderen en jongeren van 4 – 18 jaar. Zo verzorgt ze sinds 2012 met haar eigen bedrijf Studio Verhip de coördinatie en choreografieën van de Junior Musical Class op het Roncalli, geeft ze dansworkshops op verschillende scholen in de regio en is ze sinds 2014 vaste choreograaf van The MusiCompany.

Daarnaast is Jorina ook zelf regelmatig op het podium te vinden, o.a. bij Stichting de Vierschaar, MusicalPlan ZuidWest en Stichting BOV. Daar vertolkte ze de afgelopen jaren hoofdrollen in Ciske de Rat en The Wiz. Ze is mede-oprichter van dansgezelschap Stichting Wilde Mossels Danst dat jaarlijks een danstheatervoorstelling brengt.